Αλλαγή δεδομένων για τον Βίντα

Η Ντιναμό Κιέβου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή του Ντομαγκόι Βίντα στο έμψυχο δυναμικό της, τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/12/2017 • 14:45
O Ντομαγκόι Βίντα
  • shares
Η Ντιναμό Κιέβου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραμονή του Ντομαγκόι Βίντα στο έμψυχο δυναμικό της, τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η επικείμενη μετεγγραφή του Κροάτη αμυντικού στην Μπεσίκτας βρίσκεται στον «αέρα», καθώς οι Ουκρανοί κατάφεραν τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα του.

Από την πλευρά της, η κροατική ιστοσελίδα «vecernji.com» τονίζει πως ο Βίντα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου, Ιχόρ Σούρκις, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας. Παράλληλα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν στα δικά τους δημοσιεύματα, πως η διοίκηση της Μπεσίκτας θα επανέλθει για την απόκτηση του παίκτη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/04/2018 • 08:00

Υψηλές προσδοκίες σε Ντιζόν και Λονδίνο (video)

Καλά ματς με ενδιαφέρον κι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κίνητρο και διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, στηρίζουν τις αποψινές μας προτάσεις. Το όραμα της επιτυχίας για μια ολόκληρη χρονιά λογικά θα φέρει γκολ σε Λονδίνο και Ντιζόν

19/04/2018 • 14:05