Πρίντεζης: "Θέλαμε να αντιδράσουμε" (video)

16/01/2018 • 23:26
Πρίντεζης
  • shares
Η αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την Μπασκόνια ήταν το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό όπως είπε ο Γιώργος Πρίντεζης από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Καμιά φορά όταν χάνεις όπως στο τελευταίο παιχνίδι αν δεις ότι η διαφορά μεγαλώνει μετά αδικαιολόγητα ίσως το παρατάς. Οι 30π. δεν είναι κάτι ωραίο για εμάς. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Η Μακάμπι μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη για να ανακάμψουμε μετά την Μπασκόνια. Τηρουμένων των αναλογιών μεγάλωσε το ροτέισιον. Αυτό είναι πολύ καλό. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε λιγότερο από 48 ώρες».

Για τα τρίποντα είπε: «Μπάσκετ είναι, όλα μπορούν να γίνουν. Σε μια καλή μέρα μπορεί να βάλεις παραπάνω σουτ ή μέρες που να είσαι άστοχος. Δεν χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι επειδή ήμασταν άστοχοι. Παίζουν ρόλο και τα εύκολα καλάθια και τα ριμπάουντ και ο αμυντικός προσανατολισμός».

Για τους δικούς του στόχους μετά το ρεκόρ συμμετοχών, ανέφερε: «Επόμενος στόχος είναι να μπορώ να προσφέρθω στην ομάδα όσο μπορώ, να είμαι υγιής. Αν πάρουμε και τίτλους, αυτοί θα είναι οι στόχοι. Οι ομαδικοί στόχοι σε κάνουν περισσότερο χαρούμενο. Στην ηλικία που είμαι τώρα αυτοί με εκφράζουν».

Για τη δομή της Euroleague, υπογράμμισε: «Η Euroleague είναι δομημένη έτσι, ώστε η ομάδα που θα κάνει ένα... πικ στους "8" έχει περισσότερους πιθανότητες. Είδαμε πέρυσι την Φενέρμπαχτσε. Δεν έκανε καλή χρονιά, έκανε ένα... πικ μετά τους "8" και πήρε το ευρωπαϊκό. Μακάρι να είμαστε φρέσκοι και υγιείς και να πάμε όλοι μαζί να το "παλέψουμε"».

Για το αν περίμενε όταν ξεκινούσε την πορεία του στον Ολυμπιακό να φτάσει σε ένα τέτοιο ρεκόρ, υποστήριξε: «Όταν ξεκινάς μικρός δεν σκέφτεται τι θα γίνει στα 32-33. Έχω υπάρξει εντός και εκτός δωδεκάδας. Όλα σου έρχονται σιγά - σιγά».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...